Redactiewerk

Eliane van MediaSwitch werkt als project- en communicatiemedewerker bij onder meer Clips in de Klas (o.a. redactiewerk en sociale media voor het filmeducatieproject Voor altijd 10) en tot voor kort ook voor het Unicef Kinderrechten Filmfestival. In 2014 was ik gastblogger voor de Week van de Opvoeding 2014, waarna ik met het MediaSwitch blog op deze site ben begonnen!

Schrijfwerk
Ik beschik niet alleen over een vlotte babbel, maar ook over een vlotte pen. Heeft u een goede webtekst nodig, een pakkend persbericht of een interview of artikel voor uw (online of offline) magazine? Kan uw (web-)tekst nog een paar puntjes op de i gebruiken? Ook hiervoor kunt u bij MediaSwitch terecht! 

Opdrachtgevers
MediaSwitch heeft de afgelopen jaren redactionele opdrachten uitgevoerd voor onder meer: Weird Guide Amsterdam (tevens eindredactie), Hollywood in de Klas, het Highlands Festival, Steunpunt Huiselijk Geweld Hollands Midden en het Netwerk Brabant Sport. 

Internationaal
Sinds 2011 ben ik social media administrator van de rockband Die So Fluid (London/Los Angeles). Ik beheer de communicatiekanalen (in het Engels) op Facebook, Twitter en Pinterest. Daarnaast ben ik press officer voor alle Europese (aan)vragen.

Weird Guide Amsterdam
Deze alternatieve stadsgids waaraan MediaSwitch heeft meegewerkt is in december 2014 verschenen (publisher: redactieWerk Media Ideeën). Bestel je exemplaar op de site van Weird Guide, prijs € 20. Het boek is ook te koop (voor meer geld) bij Bol.com en Amazon!

 

Weird Guide Amsterdam

DSF TOOL cover