Workshops Sociale media

Nieuw in het aanbod van MediaSwitch: workshops sociale media voor kleine zelfstandigen en cultureel ondernemers. Online marketing is ook voor uw praktijk/bedrijf onmisbaar! Maak kennis met de kracht van sociale media voor uw onderneming. Wanneer u sociale media slim inzet, hoeft het echt niet veel van uw tijd te kosten. Bovendien is het -behalve de advertenties- gratis!

MediaSwitch organiseert op locatie inspiratieworkshops voor ondernemers en andere geinteresseerden. Het afgelopen jaar heeft MediaSwitch inspiratieworkshops gegeven bij onder meer De PR Kliniek in Den Haag, BplusC in Leiden, Bibliotheek aan de Vliet in Rijswijk en Open Coffee in Leiden. 

Inspiratieworkshop Facebook
Zin om werk te gaan maken van uw zakelijke Facebook pagina? Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod: o.a. soorten Facebook pagina’s, profiel- en omslagfoto’s, bedrijfsprofielen, contact en interactie met je fans/volgers, statusupdates, berichten delen en klaarzetten, taggen/getagd worden, evenementen en interesselijsten. En niet te vergeten: hoe krijg je meer fans/volgers? We bekijken & liken elkaars Facebook pagina’s en geven elkaar tips en ideeën voor leuke berichten, nieuwtjes en ludieke acties. Na afloop ga je geïnspireerd naar huis met handige tricks op zak om je Facebook pagina tot een succes te maken.

Facebook en Twitter
In de workshop Facebook voor beginners leert u in vogelvlucht hoe u uw Facebook pagina kunt aanmaken, inrichten en gebruiken. U krijgt informatie over soorten berichten voor uw tijdlijn, het belang van foto's en video's, handige tijden voor uw statusupdates en het koppelen van diverse accounts voor nog meer bereik. Na afloop kent u de basisbeginselen van een zakelijke Facebook pagina.
Deze workshop is er ook voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van Twitter. 

Tip: Bekijk de MediaSwitch pagina op Facebook en de Facebook bandpagina die MediaSwitch beheert.

Pinterest
Pinterest is al een tijdje met een opmars bezig. Steeds meer ondernemers ontdekken hoe leuk en handig het is om je onderneming via Pinterest bekender te maken en je merknaam te versterken. In de workshop Pinterest voor beginners leer je pinborden aanmaken, pins toevoegen en liken en bekijken we pinborden van concullega's. Na deze workshop heeft u voldoende tips gekregen om uw Pinterest account succesvol uit te bouwen.

Tip: Bekijk de MediaSwitch pagina op Pinterest.

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden en mail me op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Smartphone social media