Klanten

Sinds 2012 heeft MediaSwitch voor verschillende organisaties en zelfstandig ondernemers opdrachten uitgevoerd. Zowel schrijfklussen en sociale mediacampagnes als projectwerkzaamheden en advieswerk. Ik ben breed inzetbaar en heb zodoende werkmeters gemaakt op vele terreinen! Altijd met veel enthousiasme, betrokkenheid en 100%+ inzet!

Vaste klanten en projecten

Voor het UNICEF Kinderrechten Filmfestival, een filmeducatieproject van Hollywood in de klas heb ik zeven jaar alle online en offline communicatie verzorgd. Stichting En.. Actie! (waarvan ik tevens bestuurslid was) ondersteunde ik o.m. met de eindredactie van rapporten en het schrijven van gemeentelijke subsidieaanvragen. Voor Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg was ik in projectleider van de nieuwe website, schreef ik alle teksten voor de corporate website en heb ik de folder- en brochurelijn geprofessionaliseerd. Vanaf 2021 werk ik als freelance communicatieprofessional voor de sociale ondernemingen 125Procent en Money Start in Amsterdam. Sinds juni 2022 ben ik PR & Communicatiemedewerker bij stichting Jeugd en Samenleving (JES) Rijnland in Leiden.

Schrijfopdrachten

In opdracht van het Steunpunt Huiselijk Geweld Hollands Midden schreef ik voor jeugdhulpverleners de handleiding ‘Wijzer met sociale media‘ over online seksueel grensoverschrijdend gedrag van jongeren. Voor Sportservice Noord-Brabant heb ik meerdere online nieuwsbrieven geschreven en geredigeerd. Een superleuke muzikale schrijfklus: de artikelen die ik mocht schrijven voor de festivalkranten van het Highlands Festival in Amersfoort. En niet te vergeten Weird Guide Amsterdam! Voor deze alternatieve stadsgids interviewde ik ondernemers uit Amsterdam. De eerste oplage (november 2014) was binnen een jaar uitverkocht.

Kunst en cultuur

Samen met Rock Exchange heb ik een nieuwe website gemaakt voor de Nehalenniatempel (Zeeuws erfgoed in Colijnsplaat). Kunst- en cultuurdocenten van BplusC leerde ik in twee cursusmiddagen een aantal fijne kneepjes van Facebookmarketing. De medewerkers van Bibliotheek aan de Vliet gingen na mijn inspiratieworkshops actief aan de slag met Pinterest. In 2019-2020 was communicatievrijwilliger van het Leids Amateurkunst Festival; in 2022-2023 bij de Open Monumentendagen Leiden.

Mediacoach

Tot mei 2018 werkte ik als zelfstandig mediacoach en gaf ik ouderavonden, trainingen, gastlessen en workshops over mediawijsheid en mediaopvoeding. Ik heb mediawijze klussen uitgevoerd voor onder meer: GGD’en, CJG’s, bibliotheken, de JGZ, de kinderopvang/BSO en vele scholen voor PO en VO in Zuid-Holland.

Spread the love