Sociale media

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De meeste bedrijven hebben een zakelijke Facebook pagina en steeds meer organisaties zijn ook op Instagram te vinden. Sociale media bieden volop kansen om je online zichtbaarheid te vergroten, een band met je klanten en volgers op te bouwen en je producten en diensten te verkopen. Maar daar moet je wel wat voor doen!

Succes met je socials

Je socials succesvol inzetten, gaat niet vanzelf. Je moet je accounts bijhouden, pakkende berichten verzinnen en interactie met je volgers aangaan. Beeld is hierbij ontzettend belangrijk. Filmpjes doen het niet voor niets zo goed op sociale media. Berichten zonder foto zijn niet interessant voor jouw publiek. Daarnaast bepaalt het algoritme van Facebook en Instagram -sociale kanalen die je gratis mag gebruiken in ruil voor je persoonlijke gegevens- dat slechts een klein deel van jouw volgers jouw berichten te zien krijgt. Kortom, voor het zakelijk gebruik van je socials zijn inzet, creativiteit en een lange adem onontbeerlijk.

Wat heb je nodig?

Wil jij graag met Facebook of Instagram aan de slag, maar heb je geen idee hoe je dit aanpakt? Heb je al zakelijke social accounts, maar gebeurt er weinig tot niets op? Bereik je ondanks al je inspanningen toch je klanten niet op jouw kanalen? Worstel jij iedere week weer met wat je op je socials ‘moet’ posten? Is je antwoord op een of meerdere van deze vragen ‘ja’, neem dan eens vrijblijvend contact met mij op! Ik denk graag met je mee en kan je verder helpen met een sociale media-advies op maat.

Advies op maat

Ik loop je accounts na, waarna je een maatwerkadvies van mij ontvangt met tips & tricks hoe deze verder kunt optuigen. Denk hierbij aan: een goede biografietekst, het gekozen sjabloon, effectieve hashtags en koppelingen met andere accounts. Ik laat je zien hoe je vooruit kunt plannen in de Creator Studio (Studio voor makers) en hoe je zelf eenvoudig leuke posts ontwerpt (Photoshop niet nodig). Tot slot maken we samen een contentkalender voor een heel jaar. Zo zit je nooit meer zonder berichten voor jouw socials!

Beheer socials

Heb je geen zin of tijd om je sociale mediakanalen in te richten of te beheren? Dan kun je dit ook aan mijn uitbesteden. Hiervoor maak je mij mede-beheerder van je account(s). Op verzoek schrijf ik ook je biotekst, bedenk en ontwerp leuke posts en pimp je socials verder op. Voor het beheer reken ik een vast bedrag per maand. Informeer hier naar de mogelijkheden!

Contact me voor meer info

Heb jij behoefte aan zo’n advies op maat voor jouw organisatie of eigen onderneming? Neem contact met me op, ik help je graag verder! Het is ook mogelijk een sociale media-inspiratiesessie bij me te boeken. Samen bedenken we dan een boel leuke, aansprekende posts voor jouw socials. Ga hier naar de contactpagina.

Spread the love