Social media

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De meeste bedrijven hebben een zakelijke Facebook-pagina en steeds meer organisaties zijn ook op Instagram te vinden. TikTok maakt eveneens een opmars. Social media bieden volop kansen om je online zichtbaarheid te vergroten, een band met je klanten en volgers op te bouwen en je producten en diensten te verkopen. Maar daar moet je wel wat voor doen!

Succes met je socials

Je socials succesvol inzetten, gaat niet vanzelf. Je moet je accounts bijhouden, goede content maken en interactie met je volgers aangaan. Beeld is hierbij ontzettend belangrijk. Filmpjes doen het niet voor niets zo goed op social media. Berichten zonder beeld zijn niet interessant voor jouw doelgroep. Daarnaast bepaalt het algoritme van Facebook en Instagram -social mediakanalen die je gratis mag gebruiken in ruil voor je persoonlijke gegevens- dat slechts een klein deel van jouw volgers jouw posts te zien krijgt. Kortom, voor het zakelijk gebruik van je socials zijn inzet, creativiteit en een lange adem onontbeerlijk.

Wat heb je nodig?

Wil jij graag met Facebook of Instagram aan de slag, maar heb je geen idee hoe je dit aanpakt? Heb je al zakelijke social accounts, maar gebeurt er weinig tot niets op? Bereik je ondanks al je inspanningen toch jouw doelgroep(en) niet op jouw kanalen? Worstel jij iedere week weer met wat je op je socials ‘moet’ posten? Is je antwoord op een of meerdere van deze vragen ‘ja’, neem dan eens vrijblijvend contact met mij op! Ik denk graag met je mee en kan je verder helpen met een social media-advies op maat.

Advies op maat

Ik loop je accounts na, waarna je een maatwerkadvies van mij ontvangt met tips & tricks hoe je je socials verder kunt optuigen. Denk hierbij aan: een goede bio, effectieve hashtags en koppelingen met andere accounts. Ik laat je zien hoe je vooruit kunt plannen in de Meta Business Suite en hoe je zelf eenvoudig leuke content ontwerpt in Canva. Tot slot maken we samen een contentkalender voor een heel jaar. Zo zit je nooit meer zonder berichten voor jouw socials!

Beheer socials

Heb je geen zin of tijd om je social mediakanalen in te richten of te beheren? Dan kun je dit ook aan mijn uitbesteden. Hiervoor maak je mij mede-beheerder of redacteur van je account(s). Op verzoek schrijf ik ook je biotekst, bedenk en ontwerp leuke posts en pimp je socials verder op. Voor het beheer reken ik een vast bedrag per maand. Informeer hier naar de mogelijkheden!

Contact me voor meer info

Heb jij behoefte aan zo’n advies op maat voor jouw organisatie of eigen onderneming? Neem contact met me op, ik help je graag verder! Het is ook mogelijk een social media-inspiratiesessie bij me te boeken. Samen bedenken we dan een boel leuke, aansprekende posts voor jouw socials. Ga hier naar de contactpagina.

Spread the love