Inspiratiesessies

Heb je geen idee wat je op social media moet posten? Lukt het je niet originele posts voor Facebook of Instagram te bedenken? Of zie je telkens weer als een berg op tegen berichtjes maken, laat staan ze verzinnen? Boek dan een inspiratiesessie met mij! In slechts twee uurtjes samen brainstormen verzamelen we creatieve ideeรซn voor jouw organisatie of bedrijf. Na de sessie heb je je eigen contentkalender vol leuke en inspirerende social media posts, waarmee je weer even vooruit kan.

Laat die creativiteit maar stromen!

Ik ben er van overtuigd dat iedereen aansprekende social media berichten kan maken. Leuke en interessante posts, die je volgers leuk vinden om te lezen en die aansluiten op wat ze willen zien en weten van jou en je bedrijf. En ja, dat betekent ook af en toe je hoofd pontificaal in beeld. ‘Wie zit daar nou op te wachten?’ hoor ik je denken. Jouw volgers! Zij willen jou in actie zien en horen wat je te vertellen hebt. Want precies dat is wat mensen zo leuk vinden aan sociale media en waarom ze er dagelijks uren van hun tijd aan besteden. Foto’s en filmpjes zijn dan ook onontbeerlijk op jouw socials.

Contentkalender voor een maand

Vaak is het een kwestie van je mindset veranderen en out of the box durven denken en doen. Dat klinkt wellicht als twee open deuren, maar het is echt niet zo heel ingewikkeld. Het is vooral een kwestie van een visuele bril opzetten en anders naar je werk kijken. Ik help je in de inspiratiesessie op weg met een hele berg leuke posts voor jouw onderneming of organisatie. Uiteindelijk heb je een praktische en fijne sociale media contentkalender voor een maand, geheel op maat. Daarna kun je het zelf. Echt!

Ja, ik wil zo’n sessie!

Wil jij je social media creativiteit (weer) laten stromen in een inspiratiesessie van MediaSwitch? Neem contact met me op, ik bespreek graag de mogelijkheden met je! De inspiratiesessie is een-op-een, maar kan desgewenst ook in-company gegeven worden, voor bijvoorbeeld een afdeling of team. Ga hier naar de contactpagina.

Spread the love